SoundHound

SoundHound 3.1.5

Spoor muziek op die je hoort

VOOR

  • Onbeperkt muziek opzoeken
  • Herkent heel veel
  • Overdaad aan opties

TEGEN

  • Weinig op aan te merken

Uitmuntend
8

SoundHound is een gratis mobiele app die naar muziek luistert en je vertelt welk liedje je hoort. De software doet hetzelfde als het populaire Shazam, maar herkent ook deuntjes die je zingt of neuriet.

Draait de DJ een heerlijk nummer? Ben je de titel vergeten van dat ene liedje wat al dagen door je hoofd zingt? SoundHound brengt uitkomst. Met één tik op de grote gele knop luistert de app naar de muziek die uit de speakers schalt. Of die je zelf zingt. Via de microfoon in je telefoon vangt de software tonen op, die het vergelijkt met muziek uit de immense database van SoundHound.

Vindt de app een overeenkomst – en dat gebeurt bijna altijd – dan vertelt het je niet alleen de titel en artiest. SoundHound bombardeert je met songteksten, opties om muziek met anderen te delen, videoclips op YouTube en de mogelijkheid om het liedje aan te schaffen op Amazon.

Door de speakers schallende songs en liedjes die je aan het neuriën bent; SoundHound herkent bijna alles. Met de app ontdek je nieuwe en oude muziek, waar je ook bent.

Meeste downloads Audio voor Symbian

Meer
SoundHound

Download

SoundHound 3.1.5

Beoordelingen about SoundHound